NBA

Nikola Jokić uz psovku "zaprijetio" bivšem saigraču - VIDEO

 • Izvor: Agencije
 • 16.01.2023.10:50

Srpski košarkaš Nikola Jokić upisao je prethodne noći tripl-dabl u dresu Denvera, a postigao je i trojku u posljednjoj sekundi kojom je njegova ekipa stigla do pobjede.

Igrao je fenomenalno čitave večeri Jokić i meč je završio sa 17 poena, 14 asistencija i deset skokova, a nećemo pogriješiti ako kažemo da je imao određenih problema u odbrani, posebno protiv neugodnog Bola Bola, svog bivšeg saigrača koji sada igra odlično za Orlando.

Sudanac je imao epizodnu ulogu u Denveru, dok u Orlandu igra sve više - i sve bolje - tako da je protiv Denvera ubacio čak 17 poena, a jedno zakucavanje posebno je "iznerviralo" Jokića.

Poslije meča su čak i razmijenili nekoliko riječi, Jokić je "dobacio" Bolu nakon što je pogodio koš za pobjedu, a novinare je na konferenciji za medije zanimalo o čemu su pričali.

"Da, rekao sam mu ako još jednom zakuca preko mene - ima da ga je**m", rekao je Jokić potpuno ozbiljno i nasmijao sve novinare.

Dobro je poznato da je Jokić "uzeo pod svoje" visokog Sudanca dok je bio u Denveru i naučio ga mnogim stvarima, ali jednostavno nije bilo prostora za njega i zbog toga je otišao dalje u potrazi za minutima.

Sin čuvenog Manutea Bola, najvišeg u istoriji NBA lige, ove sezone prosječno bilježi 11,8 poena i sedam skokova po meču.

Tagovi:
 • 15:40 Serija:Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.