Бивши фудбалер Звезде

Никола Петковић негирао напад на Немању Бјелицу

  • Извор: Информер
  • 06.02.2024. 08:41

Огласио се Никола Петковић, бивши фудбалер Црвене звезде, те негирао да је пријетио кошаркашу Немањи Бјелици и објаснио, како каже, позадину приче и истину.

Бивши фудбалер који је осумњичен да је у суботу у дјечијој играоници у Београду напао кошаркаша Немању Бјелицу, вријеђао га и пријетио, на саслушању у Првом основном јавном тужилаштву негирао је наводе кривичне пријаве. Он је прво саслушан у Првом основном јавном тужилаштву, а потом пуштен да се брани са слободе, док га је полицији пријавио лично Немања Бјелица. Бивши играч Звезде каже да није напао Бјелицу, него да кошаркаш њега већ мјесецима вријеђа, истакао је Петковић за Информер.

 “Обраћам се поводом лажи које су писане претходног дана али никоме не замјерам јер медији не знају истину и позадину приче! Н.Б. није нападнут већ је лично он нападач, лажна жртва својих ријечи и дјела. Н.Б. је посљедња три, четири мјесеца константно на дневном нивоу вријеђао и нападао мене, а ја њега никада и нигде спомињао нисам. У својој одбрани имам мноштво његових порука у којима мене вређа без икаквог основ”, рекао је Петковић за Информер.

Бјелица нападнут у играоници: Петковић осумњичен да му је пријетио маказама

Бјелица нападнут у играоници: Петковић осумњичен да му је пријетио маказама

Петковић је потом објаснио позадину цијеле приче. Спекулисало се у медијима да је разлог напада жена, а некадашњи играч клуба са “Маракане” открива о чему се заиста ради. 

“Н.Б. се не разводи због мене већ због тога сто је био у емотивној вези са својом кумом Мајом Лешић, женом свог најбољег друга и кума Саве Лешића.  Иначе Маја Лешић је била најбоља другарица бивше жене Н.Б. која се у медијима провлачи као неки лош примјер. Њих је на дјелу док су љетовали заједно са дјецом ухватио кум и најбољи друг дотичног Н.Б. Мирјана Бјелица и ја се тада нисмо познавали тако да ја нисам утицао на развој догађаја и њихов развод. Бивша жена Н.Б. је једна дивна мајка и жена максимално посвећена својој дјеци и то сви знају. Жена која је трпила физичко и психичко насиље, али се борила да спасе породицу због дјеце док своју куму и најбољу другарицу није затекла у свом кревету. Даље не бих коментарисао 'човјека' који је могао да погледа жену свог кума и најбољег друга”, додао је Петковић

Објашњава некадашњи фудбалер да је пришао Бјелици само из једног разлога.

Паљанка исписала историју и званично потписала за Интер

Паљанка исписала историју и званично потписала за Интер

“Мој прилазак њему је био искључиво питање зашто мене вријеђа и спомиње свакодневно кад он нема никакве везе са мном”, истиче бивши фудбалер Звезде.

Потом се обратио навијачима Звезде.

“За звездашку јавност је јако битно да зна да је он рођени партизановац и да му сем бивше жене нико у породици као ни он не навија за Звезду. Извор је тачан и наравно знате ко. Све сто је рекао је лаж, а да ја будем задржан у притвору је звао преко везе, а људе који су за то ургирали ћу ако будем морао јавно именовати у свим медијима. Као и изјаву адвокатице Н.Б. да ће ме уништити. Надам се да послије овога више нећу морати да се оглашавам, а ви се бавите Немањом, Мајом и Савом, а не нечијим лажима”, поручио је Петковић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!