Mladi košarkaš iz Zvornika

Nikolić zablistao u Novom Pazaru

  • Извор: АТВ
  • 31.03.2022. 20:15

Otkako je pojačao Novi Pazar, mladi košarkaš iz Zvornika bilježi sjajne partije. Nemanja Nikolić je među najkorisnijim igračima KLS-a, a posljednja izdanja govore da je spreman za viši nivo. Samo dva puta na 18 mečeva nije bio dvocifren, a od 18. februara je na prosjeku od skoro 27 poena na uzorku od sedam utakmica.

- U sjajnoj sam formi, igram najbolju sezonu svoje seniorske karijere. Dobio sam slobodu, lopta je kod mene, imam ulogu koja mi prija tako da se sve poklopilo. I ekipa bilježi dobre rezultate - rekao je Nikolić.

Ističe da je dobio neophodnu slobodu u igri kod trenera Darka Kostića koji mu vjeruje od samog starta. Smatra da bi ovo mogla da bude ključna sezona za njegovu košarkašku afirmaciju.

- Mislim da igre zavise od uloge, stvarno sam srećan ovdje činjenicom da sam važan igrač. Imam minutažu i mogućnost da kreiram. Vidim sebe naredne sezone na višem nivou, to bih stvarno volio i nadam se da će se desiti - dodao je Nikolić.

Novi Pazar je imao cilj da opstane u ligi, a ekipa je dva kola prije kraja na sedmom mjestu i davno je obezbijedila da i naredne sezone igra KLS. Nikolić je pod ugovorom sa Igokeom i u Pazaru nastupa kao pozajmljen igrač Aleksandrovčana.

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм