НБА

Нуркић ударио Јокића

  • Извор: Курир
  • 02.12.2023. 12:50

Бх. кошаркаш и центар Финикс Санса Јусуф Нуркић, једним неспортским потезом бацио је велику сјенку на једну од најбољих партија коју је пружио у својој НБА каријери.

Предвођени маестралним Николом Јокићем Денвер Нагетси у неизвјесној завршници меча у Аризони савладали су Сансе (119:111), а неспортски потез Нуркића у финишу утакмице преломио је меч у користи тима из Колорада.

При резултату 114:111 у корист Денвера Нуркић је у једном дуелу са Јокићем испод коша лактом ударио у главу Србина и оборио га на паркет, па му је моментално досуђена неспортска лична грешка и морао је да напусти игру.

Био је то моменат који је практично ријешио овај меч. Јокић је погодио једно слободно бацање, а онда из акције уписао још два поена и тако обезбиједио тријумф свом тиму.

Човјек који је срамно ударио Јокића познат је по бројним скандалима. Својим поступцима и скандалозним објавама често је распиривао мржњну према Србима и дизао тензије у региону.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм