Тренер КК Партизан

Обрадовић: Да наставимо са добрим играма

  • Извор: Б92
  • 01.11.2023. 14:54

Тренер Партизана Жељко Обрадовић рекао је да ће екипа бити мотивисана против Басконије јер жели да настави добро да игра.

"Црно-бијели" подигли су самопоуздање након двије узастопне побједе против Црвене звезде. 

"Оно што за нас важи послије две одигране утакмице против нашег великог противника Црвене звезде је да идемо максимално мотивисани, да видимо у каквом су они стању. Биће много мотивисани са новим тренером послије серије лоших резултата у посљедње вријеме. Свака утакмица у Евролиги је важна, пробаћемо да наставимо са добрим играма", изјаво је Обрадовић.

Он је рекао да шпанска екипа има одређених проблема са повријеђеним играчима и да се очекује реакција те екипе послије промјене тренера, који одлично познаје игру Партизана јер је донедавно предводио Звезду.

"Причао сам са играчима, морамо да нађемо енергију и мотивацију. Брзо се заборавља све и кад се побјеђује и кад се губи. Окрећемо се новом противнику, Пантер и Понитка неће бити са нама, биће иста екипа као у посљедњој утакмици против Црвене звезде", навео је тренер Партизана.

"Концентришемо се на ово што је сада, имају неке нове играче, неке су задржали, знамо на који начин играју. Нови тренер увијек проба да доноси нешто ново, видјећемо како ће изгледати, али је много важно како ћемо ми изгледати", додао је Обрадовић.

Кошаркаш Партизана Пи Џеј Доужер рекао је да је екипа спремна послије двије напорне утакмице против Звезде.

"Зато смо ту, волимо да играмо, спремни смо за сљедећу утакмицу која је најважнија. Важан је и сваки поен, покушавамо да играмо свих 40 минута и да се вратимо као побједници. Много је утакмица, сваки тим даје све од себе и у сваком тренутку све може да се преокрене", рекао је Доужер.

Послије пет кола Партизан има двије побједе и три пораза, а Басконија побједу и четири пораза.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм