Тренер кошаркаша Партизана

Обрадовић: Катастрофално

  • Извор: Б92
  • 28.03.2024. 23:19

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да је његов тим одиграо катастрофално у посљедњих 10 минута меча против Олимпијакоса.

Црно-бијели  пред својим навијачима у Штарк арени изгубили од Олимпијакоса 74:69.

"Честитам Олимпијакосу на побједи, све су урадили у посљедњој дионици, а ми смо одиграли катастрофално посљедњих 10 минута. Због тога смо изгубили утакмицу. Нисмо имали помоћ са клупе, доносили смо катастрофалне одлуке они се добили прилику у транзицији. Претрчали су нас., рекао је Обрадовић после меча.

Црно-бијели  су у посљедњој деоници испустили 13 поена предности.

"Није био енергетски пад, него глупе изгубљене лопте у посљедњој дионици. Када имаш 13 разлике, треба да играш паметно, да користиш грешке одбране, а ми смо били нестрпљиви, имали смо нерезонске шутеве. Хвала овим људима, показали су да нам вјерују, а ја мислим да им се не одужујемо на прави начин", истакао је Обрадовић.

Говорио је и о тандему Камински - Кабокло.

 "Видјећемо како буде ишло. Кабокло је доста добро одрадио вечерас. Али, он и многи играчи треба да играју са више резона. Нису кретње биле добре. Кад има предност коју је имао кад су они имали четири мала играча, требало је више да користи. Тада смо направили и предност у скоку, коју нисмо успели да материјализујемо", поручио је Обрадовић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.