Trener Monaka

Obradović: Letvicu smo postavili visoko

  • Извор: Б92
  • 24.08.2022. 11:16

Trener Monaka, Saša Obradović, najavljuje uspješnu sezonu u Kneževini.

Iza srpskog trenera je izuzetno uspješna sezona u Monaku. "Kneževe" je jedan meč dijelio od plasmana na fajnal for, ali je Olimpijakos opravdao ulogu favorita u Pireju i zasluženo slavio.

Nekadašnji strateg Crvene zvezde otkrio je medijima u Francuskoj da sa Monakom ima velike planove.

"Ove godine imamo sjajan tim i sa takvom ekipom ukazuje se velika šansa svima nama. Možda čak i životna prilika za sve nas. Letvicu smo postavili jako visoko. Ono što mogu da garantujem jeste da će ova grupa igrača uvijek pružati maksimum", rekao je Obradović. 

Kapiten još nije određen, ali će po svemu sudeći to biti Jakuba Utara.

“Istina, još nismo odredili ime novog kapitena. Sve će biti riješeno u narednim danima tokom trening kampa u Bormiju. Želimo da napravimo pravi izbor“, poručio je Obradović. 

Novajlija u redovima "Kneževa", Džordan Lojd, ne krije da ima najviše ambicije.

“Zaista imamo odličan tim i zato moramo da pucamo visoko i ispunimo očekivanja, a to je da pobjeđujemo. Igrali smo četvrtfinale Evrolige, želimo to da ponovimo i uzmemo titulu u Francuskoj. Cilj je da napravimo iskorak u odnosu na prošlu sezonu. Fajnal for je naša ambicija, ali je za to potrebno mnogo rada, da žrtvujemo mnogo toga na parketu i radimo prave stvari“, kaže Lojd, pa dodaje:

“Na papiru imamo sve što je potrebno da nanesemo štetu protivnicima. Najvažnije je da imamo koheziju u timu i potreban nivo samopouzdanja. Što se mene tiče, daću sve od sebe. Hvala svima koji su vjerovali u mene i doveli me u Monako“, zaključio je Lojd. 

Monako evropsku avanturu startuje u Bolonji, gdje će odmjeriti snage sa Virtusom 7. oktobra od 20:30.


Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм