Тренер Партизана

Обрадовић на излазним вратима Партизана

  • Извор: Агенције
  • 18.02.2024. 11:44

Тренер Партизана Жељко Обрадовић је одржао интересантну конференцију за медије послије пораза у финалу Купа Радивоја Кораћа, а поједине реченице "миришу" на одлуку о напуштању црно-бијелог тима.

Црно-бијели нису успјели да зауставе Црвену звезду (85:79) на путу ка четвртом узастопном трофеју у Нишу.

Обрадовић је говорио о причама да је Партизан државни пројекат, успут казавши и да судијска тројка није дорасла овако важном дуелу.

Трофејни стручњак је за сада, у ове три сезоне, освојио само једну АБА лигу, а за неуспјех у Нишу преузео је одговорност и том приликом казао да ће размислити како даље.

Није најјасније на шта је конкретно мислио, а свакако није искључено ни да размишља о одласку.

"Преузео сам одговорност, то сам рекао и играчима. Мислим да су моји лимити условно речено прошли. У смислу, да ја не могу да утичем на њих. Мислим да ћу озбиљно да размислим о томе шта ћемо и како ћемо даље", рекао је Обрадовић.

Потом је додао.

"Једино обећање које сам дао јесте да радим на томе да Партизан стално игра Евролигу. Апсолутно сам свестан своје одговорности. Када екипа у одлучујућим моментима реагује како реагује, причам само о одлукама и контроли емоција, онда одговорност иде на човека који треба то да их научи и покуша да обезбеди да они на терену буду мирни. Ја то не успевам".

Сада слиједи репрезентативна пауза због квалификација за Европско првенство, а Србију очекују мечеви са Финском (23.2) и Грузијом (26.2).

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм