Trener košarkaša Partizana

Obradović: Odbrana dobila utakmicu, u napadu nije baš najnormalnije

  • Извор: Б92
  • 13.01.2023. 22:56

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović bio je vrlo kratak poslije utakmice 19. kola Evrolige i pobjede nad Baskonijom rezultatom 83:65.

Obradović je istakao da su njegovi igrači "protiv veoma dobrog tima igrali veoma dobru odbranu".

Posebno je istakao Uroša Trifunovića.

"Slažem se, odigrao je izvanrednu utakmicu. On zna koliko povjerenje imam u njega i samo mora da nastavi kontiuitet dobrih igara. I on i svi ostali. U odbrani je bio jedan od ključnih igrača, uz Janisa Papapetrua. Dobili smo utakmicu zahvaljujući odbrani, a u napadu je sve bilo malo sporo i rješenja nisu bila baš najnormalnija. Ali dobro, bili smo na nivou Evrolige", rekao je Obradović.

Uslijedilo je pitanje o Vladimiru Brodžijanskom i zbog čega njega nema u sastavu.

"On je dio tima Partizana i čovjek trenira, ponaša se normalno. Sve je okej, što se mene tiče. Kao i uvijek, izbor je moj u odnosu na to koji igrači će biti u timu. Imamo utakmicu u ponedjeljak, pa četvrtak, pa nedjelja... Mnogo utakmica i prilika će biti za sve".

Poslije toga više nije bilo pitanja, a Obradović je iskoristio priliku da sam pohvali navijače u Štark areni.

"Na kraju bih da iskoristim priliku da zahvalim navijačima na sjajnoj atmosferi, mislim da je bilo veoma lijepo i zahvaljujem im se u ime svih nas ih kluba. Naravno, razlike su velike između utakmica u ABA ligi i Evroligi, ali volio bih da vidim ovakvu posjetu i protiv MZT-a", poručio je na kraju Željko Obradović.

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм