Тренер кошаркаша Партизана

Обрадовић: Против Цибоне максимално озбиљно и са поштовањем

  • Извор: Танјуг
  • 13.10.2023. 14:31

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је пред сутрашњи меч против Цибоне у 3. колу АБА лиге да екипа мора да приђе мечу максимално озбиљно и уз поштовање противника.

Дуел некадашњих шампиона Европе, на програму је у суботу увече, са почетком у 21 час.

Обрадовић истиче да ће екипа имати мало времена послије меча који је одигран у четвртак увече против Асвела.

- Морамо да приђемо мечу уз максималну озбиљност и поштовање противника. Данас ће једна група играча послије пута тренирати, остало је да се припремимо за суботњи меч, видимо у каквом су стању поједини играчи и како ће то да изгледа у суботу вече. Против Асвела су играли сви, то је најважније јер дуел против Цибоне слиједи 48 сати послије тога, потом иде дупло коло Евролиге, морамо да распоредимо енергију, много је утакмица испред нас и морамо да водимо рачуна - нагласио је тренер Партизана.

Центар "црно-бијелих" Ален Смаилагић истиче да екипу не чека лака утакмица.

- Послије путовања слиједи припрема за утакмицу која је на програму већ у суботу. Даћемо све од себе да се регенеришемо и што боље спремимо за дуел против Цибоне. Сигурно неће нимало бити лака утакмица. Иако нећемо бјежати од улоге фаворита, свјесни смо да само уз максималан приступ задацима које нам тренер постави, можемо да одиграмо добро и дођемо до побједе - поручио је Смаилагић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм