Partizan pregazio Cedevita Olimpiju

Obradovića iznervirala jedna stvar nakon pobjede: To nema ni kod niželigaša!

  • Извор: Агенције
  • 29.05.2023. 10:06

Partizan je sinoć bez većih problema savladao Cedevita Olimpiju (85:70) i tako je poveo 1:0 u polufinalnoj seriji ABA lige, a trener crno-bijelih Željko Obradović nije bio zadovoljan pojedinim stvarima u igri svog tima i želi što prije da ih popravi.

Posebno mu se nije dopao odnos u skokovima koji je bio "debelo" na strani kluba iz Ljubljane (50:28), što pod hitno želi da promijeni pred naredni meč na njihovom terenu.

Obradović: Ponosan sam na svoj tim, igrali smo sjajnu košarku

Obradović: Ponosan sam na svoj tim, igrali smo sjajnu košarku

"Razmišljam šta bi bilo da skokovi nisu takvi kakvi jesu, kakav bi rezultat bilo. Od samog početka je bilo tako, pričali smo o tome da su oni takvi, koncetrisani. Takav odnos nisam vidio nikada u životu, da jedna ekipa tako nadskoči drugu, to se ne dešava ni na nekim prijateljskim utakmicama kada igraš protiv ekipe iz nižeg ranga. To je stvar koju ćemo pokušati da popravimo i da ne bude tako u drugoj utakmici", kazao je Željko Obradović i je vjerovatno već "arhivirao" utakmicu i osvrnuo se sljedećoj koja se igra u utorak od 18 časova.

Završena akcija: Partizan objavio koliko je novca prikupljeno od donacija navijača

Završena akcija: Partizan objavio koliko je novca prikupljeno od donacija navijača

"Idemo u Ljubljanu sa 1:0. Svijesni smo toga da se utakmica igra za manje od 48 sati, sutra nas ujutru očekuje put autobusom do tamo, te je logično bilo da rasporedimo minutažu imajući u vidu drugu utakmicu. Čestitam igračima na pobjedi, hvala navijačima na sjajnoj atmosferi u dvorani, znamo da nam je potrebna još jedna pobjeda da bismo se plasirali u finale".

Što se tiče Uroša Trifunovića i Zeka Ledeja, koji su odigrali odlične utakmice, Željko Obradović ih je nahvalio poslije susreta iako nema običaj da priča o individualnim nastupima. Ovoga puta je napravio izuzetak.

"Trifunović je odigrao dobru utakmicu u oba smjera, zna koliko mu vjerujem. Što se tiče Zeka, imao je otvorene šuteve koji su kao na treningu, nije ubacivao, ali to nije problem. Imali smo šuteve koji su iznuđeni, imamo neke stare boljke, kao što je gledanje pasa unutra onda kada su dva igrača slobodna napolju", zaključio je Obradović.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина