НБА

Партија Николе Јокића на какву нико није навикао - ипак побједа

  • Извор: Агенције
  • 19.12.2023. 08:58

Ако гледате само статистику, дјелује да се српски кошаркаш Никола Јокић и није прославио претходне ноћи, међутим њему ће након побједе Денвера над Даласом бити развучен осмијех од ува до ува.

Нагетси су били убједљиви 130:104 и тако су добили један од дербија на Западу и тиме се подигли на треће мјесто на табели, а Јокић није имао никакве потребе да форсира претходне ноћи - отуд и статистика која му није својствена.

На крају, Јокић је постигао само осам поена (3/8 из игре), а забиљежио је још девет скокова, седам асистенција, двије украдене и две изгубљене лопте, међутим имао је дозирану минутажу и поприлично се "одморио" против Даласа.

Ових 28 минута нису га поштено ни "ознојили", за разлику од Луке Дончића који је све урадио да би његова екипа побиједила. И нису били ни близу...


Ивана Шпановић одговорила на увредљиви коментар након вијести о разводу

Ивана Шпановић одговорила на увредљиви коментар након вијести о разводу

Дончић је убацио 38 поена (13/24) из игре, а имао је још 11 скокова и осам асистенција, дакле практично МВП партија за 37 минута, али имао је слабу помоћ својих саиграча.

Пратио га је тек бивши кошаркаш Партизана Данте Егзум, који је сада стартер Маверикса, а који је забиљежио 11 поена без промашаја из игре, али са само двије асистенције.

Остали нису успјели да дођу ни до двоцифреног учинка на овом сусрету.

Што се тиче Јокићевог тима, најбољу партију одиграо је повратник Џамал Мареј (22 поена), Арон Гордон је додао 21, а Реџи Џексон још 20, па је тако било довољно расположених да се "укроте" Маверикси.

И претходне ноћи Богдан Богдановић није играо за Атланту због мање повреде зглоба, док је од српских играча на паркет излазио само Васа Мицић у победи Оклахоме над Мемфисом (116:97). За седам минута није имао стигао је само да промаши шут за три.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.