Evroliga

Partizan dočekuje Asvel, Zvezda u Bolonji

  • Извор: АТВ
  • 31.01.2023. 11:57

Pred košarkašima Partizana i Crvene zvezde večeras su nove obaveze u Evroligi.

I dok "crno-bijeli" na svom parketu dočekuju Asvel, vječiti im rival gostuje Virtusu u Bolonji. 

Pobjedom u derbiju prošle sedmice izabranici Željka Obradovića izjednačili su se sa Zvezdom na tabeli elitnog takmičenja, pa sada žele da naprave još jedan korak ka plasmanu u plej-of. Strateg beogradskog tima poziva na oprez. 

"Asvel je u posljednjem kolu Evrolige odigrao sjajno protiv Fenerbahčea, imali su neke probleme gdje im glavni centar Fal nije igrao. Igrali su u prvenstvu Francuske i izgubili od Monaka, ali mi skauting pravimo prema našoj utakmici i onome što je bilo izuzetno dobro u njihovoj pobjedi protiv Fenerbahčea. Oni su igrali strašno agresivno, otvorili utakmicu izvanredno i sjajno šutirali za tri poena. To je ono o čemu moramo da vodimo računa", istakao je Obradović.

Utakmica u Areni počinje u 20 časova i 30 minuta. 

Pola sata kasnije Crvena zvezda započinje mini turneju po Italiji. Nakon Virtusa gostovaće i Olimpiji u Milanu. Trener ekipe Duško Ivanović očekuje od svojih igrača da pokažu veće strpljenje, koje je ekipi nedostajalo na prethodnim utakmicama.

"Očekujem potpuno drugačiju utakmicu od one koju smo odigrali u Beogradu, jer tada za Virtus nisu igrala dvojica vrlo važnih košarkaša - Miloš Teodosić i Tornike Šengelija. Očekujem od igrača da pokažu veće strpljenje, koje nam je nedostajalo na prethodnim utakmicama koje smo igrali. Taj napredak u tom segmentu se vidio već u nedjelju, ali moramo bolje i sa mnogo energije da igramo u toj utakmici", rekao je Ivanović. 

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.