Евролига

Партизан дочекује Жалгирис

  • Извор: Агенције
  • 26.01.2024. 12:54

Кошаркаши Партизана од 20.30 сати дочекују литвански Жалгирис у 23. колу Евролиге.

Екипа Жељка Обрадовића пред окшај са изабраницима Андрее Тринкијерија има половичан скор од 11 побједа и исто толико пораза, што је у овом тренутку учинак којим држе 11. позицију на табели елитног такмичења.

Тим из Каунаса у Београд стиже послије велике побједе против Фенербахчеа у Жалгиро Арени (98:75), друге у посљедње три рунде и реанимиран након доласка италијанског стручњака на мјесто тренера.

Покушаће да потенцијално направе изненађење у највећој дворани на Балкану, али свјесни су кошаркаши Жалгириса да ће имати тежак задатак у престоници Србије и да ће им за поправљање тренутног скора 8-14 бити потребно да прикажу најбољу кошарку.

Партизан је већ другу сезону за редом показао да зна против литванског представника, у сезони 2022/23 два пута му је узео скалп, а и 14. децембра минуле године успио је да утиша Каунас (93:85).

"Црно-бијели" су тада били у налету форме, била је то њихова четврта побједа у низу, а перфектну утакмицу тада су одиграли Кевин Пантер и Пи Џеј Доужер. Сјајна подршка били су им Зек Ледеј, Џејмс Нанели и Бруно Кабокло, а од свих њих ће се и у Арени очекивати највише.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.