Evrokup

Partizan gostuje u Vroclavu

  • Извор: Б92
  • 22.03.2022. 13:05

Košarkaši Partizana gostuju Šljonsku u Vroclavu od 18.45, u okviru 16. kola Evrokupa.

Grupna faza se polako završava, ostale su još tri runde, a "crno-bijeli", ukoliko ne mogu da stignu vodeći Huventud, žele bar da osiguraju drugo mjesto.  Prvi duel ovih rivala u Beogradu bio je veoma zanimljiv, a Partizan je do pobjede (75:73) stigao košem Dangubića poslije ofanzivnog skoka na pet sekundi do kraja. Željko Obradović zbog toga očekuje još jednu neizvjesnu utakmicu. 

"Činjenica da smo igrali težak meč u Beogradu iziskuje da maksimalno ozbiljno pristupimo utakmici. Da shvatimo da u oba takmičenja u koja igramo nema slabog protivnika bez obzira na plasman i stanje na tabeli. Oni su specifičan tim zbog toga što igraju odbranu na piku na veoma poseban način i to je ono što je najvažnije kao priprema utakmice. Sve ostalo manje-više znamo i treba da igramo 40 minuta u jednom ritmu koji bi nam omogućio da pobijedimo tu utakmicu", poručio je Obradović.

Šljonsk je trenutno osmi na tabeli, sa dvije pobjede više od Trenta, a trijumf na ovom susretu obezbijedio bi im Top 16 fazu.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм