Evrokup

Partizan pred punom Arenom dočekuje Bursu

  • Извор: Агенције
  • 19.04.2022. 09:41

Košarkaši Partizana sutra će dočekati Bursu u meču osmine finala Evrokupa, a već sada je sigurno da će "crno-bijeli" imati podršku pune Arene.

Kako su saopštili iz kluba, manje od dva dana prije utakmice ostalo je slobodnih mjesta još samo u pet od ukupno 21 sektora na Nivou 400 Štark arene. 

"Zbog velikog interesovanja navijača iz unutrašnjosti, KKPartizan će za dan utakmice sačuvati kontingent od 1.000 ulaznica koje će se tek tada, na blagajni Štark arene naći u slobodnoj prodaji", saopštili su iz Partizana.

Partizan čeka duel sa sedmim timom iz Grupe B koji je grupnu fazu okončao sa učinkom 8-10. Tim Željka Obradovića ove sezone prosječno postiže 85,1 poena, a turski tim 81,7.

Ključno ime turske ekipe je svakako srpski trener Dušan Alimpijević koji je Bursu preuzeo na 0-6 u Evrokupu prošle sezone koju je završio sa tri pobjede u posljednja četiri meča.

Utakmica između Partizana i Burse na programu je sutra u 20 časova i 30 minuta. 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм