Selektor Srbije

Pešić nije samo stručnjak za košarku: Ovo je njegov recept za jagnjetinu

  • Извор: zena.blic
  • 10.09.2023. 08:37

Kako srpski košarkaši odnose pobjedu za pobjedom na Mundobasketu tako je interesovanje gledalaca da saznaju nešto više o članovima tima, ali i selektoru, sve veće.

Nerijetko snimci najboljih pogodaka ili najsmješnijih izjava budu lansirani u trending, a tako je i jedan video Svetislava Pešića postao pravi hit na mrežama.

On je u videu otkrio nekoliko ključnih stvari i trikova koje se ne smiju zaboraviti kod spremanja jagnjetine, a ovaj recept će vjerovatno probati svi koji vole da spremaju specijalitete od mesa.


Da li je ovo bilo neophodno: Čudna odluka FIBE pred finalni meč!

Da li je ovo bilo neophodno: Čudna odluka FIBE pred finalni meč!

"Jagnje mora da bude iz Pirota", započeo je Svetislav Pešić na svom dobro poznatom pirotskom govoru i nastavio:

"Dobro pečeno i posoljeno da ti zubi utrnu. Jede se s prsti i mora da bude sjeckano na kvadratni parčići. Zaboravio sam luk i moraju da budu pripremljeni hladni špriceri. Roze sa sodom", kaže selektor košarkaške reprezentacije Srbije u snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Svi su oduševljeno komentarisali video koji je oslovljen sa: "Selektore, želimo ti plasman u finale, pa onda da naručujemo to jagnje iz Pirot, kao i roze sa sodom" i svi su oduševljeno pisali o selektoru.


Šta je sljedeće: Amerikanci iskopali stari rekord samo da Đoković ne bi bio prvi

Šta je sljedeće: Amerikanci iskopali stari rekord samo da Đoković ne bi bio prvi

"Legenda, čovjek iz naroda koji nije zaboravio i ne stidi se svog dijalekta", "Izdržao si sva osporavanja i poniženja i pokazao da si doktor košarke" i "Boga mi zaslužio je zajedno sa momcima to jagnje poslije ove pobjede", samo su neki od komentara.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм