Jubilej

Počela prodaja ulaznica za košarkaški spektakl povodom 50 godina KK "Igokea m:tel“

  • Извор: АТВ
  • 01.09.2023. 20:38

Ulaznice za košarkaški spektakl, koji će u Banjaluku i Laktaše od 6. do 10. septembra donijeti vrhunsku igru, zvijezde i magiju ovog sporta, puštene su u prodaju danas, 1. septembra, kako je i najavljeno.

Internacionalni košarkaški turnir povodom obilježavanja 50 godina kluba, održaće se na centralnom terenu Nacionalnog teniskog centra u Banjaluci, koji će specijalno za ovu priliku biti prenamijenjen za vrhunske košarkaške mečeve, te u Sportskoj dvorani u Laktašima, a na njemu će pored domaćina, igrati gorostasi evropske košarke, KK "Partizan Mozzartbet“, KK "CSKA“, KK "Turk Telekom“, KK "Galatasaray NEF“, KK "Hapoel Jerusalem", a na parketu u Banjaluci zaigraće i veterani kluba sa veteranima prijateljskih klubova.

Ulaznice je moguće kupiti na tri prodajna mjesta -  u Nacionalnom teniskom centru svakog dana od 10 do 20 časova, u kafe baru u Sportskoj dvorani u Laktašima i restoranu "Agape" (RK "Boska") svakog dana od osam do 22 časa. Cijena standardne dnevne ulaznice po zonama tribina (za sve utakmice tog dana) iznosi 20 KM, dok se VIP ulaznice mogu kupiti po cijeni od 80 KM.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: