Његов одлазак је потресао цијели кошаркашки свијет

Познато када и гдје ће Дејан Милојевић бити сахрањен

  • 03.02.2024. 12:52

Вијест о прераној смрти легендарног Дејана Милојевића потресла је цијели кошаркашки, али и генерално спортски свијет.

Дејан Милојевић је преминуо 17. јануара од посљедица срчаног удара, а сада је познато и мјесто и вријеме сахране, пише Спортал.

Изненадна смрт Дејана Милојевића потресла је многе, с обзиром на његов значајан допринос и присуство у свијету спорта. Дејан Милојевић је током своје каријере постао препознатљиво име у кошаркашким круговима, а његов рад у стручном штабу Голден Стејт Вориорса само је потврђивао његову стручност и посвећеност спорту.

Према посљедњим информација, легендарни Деки Милојевић биће сахрањен 12. фебруара на Новом бежанијском гробљу. Опело је заказано за 13 часова, а сахрана за 13 часова и 30 минута.

Многи љубитељи спорта и колеге тренери изражавају дубоко жаљење због губитка овог великана српског спорта. Милојевић је током каријере оставио неизбрисив траг у кошаркашком свијету, како као играч, тако и као успјешан тренер. Његова преданост, страст и посвећеност спорту били су инспирација многима, а његова прерана смрт оставља празнину која ће бити тешко попуњена.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм