NBA liga

Radila vaser-vaga: Prekinut Jokićev meč

  • Извор: Мондо.рс
  • 02.01.2023. 11:34

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je prethodne noći još jednu savršenu utakmicu za Denver i vodio je svoj tim do velike pobede nad Bostonom (123:111), inače timom sa najboljim skorom u čitavoj NBA ligi, a zanimljivo je da je susret bio prekinut tačno 39 minuta.

Za to je "kriv" Robert Vilijams koji se okačio o koš nakon jednog zakucavanja, tako da su sudije morale da prekinu susret.

Svi su odmah primijetili da se koš iskrivio, potvrdila je to i vaser-vaga koju je donio jedan od radnika, ali malo kome je palo na pamet da će pauza potrajati baš toliko dugo.

Sve se desilo polovinom posljednje dionice, kada je Boston posljednji put pokušao da uhvati priključak pri rezultatu 110:97 za Denver, a čini se da ih je ovaj prekid utakmice dodatno "ohladio".

Igrači dva tima su odmarali čak 38 minuta i 42 sekunde prije nego što su ponovo nastavili meč, gdje im svakako nije bio isti osjećaj, jednostavno prošlo je previše vremena i trebalo im je prostora da postignu "radnu temperaturu".

Zanimljivo je da je u jednom trenutku čak i "Roki", maskota Denvera, došao da pomogne radnicima koji su na merdevinama pokušavali da srijede koševe, prenosi "Mondo".

Тагови: