Srpski košarkaš

Raduljica otkrio istinu o putu za Ameriku

  • Извор: Агенције
  • 19.09.2022. 10:19

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica oglasio se poslije pisanja medija da je odbio Crvenu zvezdu zbog YU grupe i ponuda da vozi kamper po Sjedninjenim Američkim Državama.

Osvajač tri srebrne medalja sa Srbijom u razgovoru za Mozzart sport objasnio je cijelu sitauciju.

-Izjavljivao sam i ranije da ću kad završim karijeru motorom otići na “Rutu 66”. Ideja sa Žikom Jelićem i Boškom Čukićem koji organizuje put, sigurno je došla kao nešto što bih ja radio. Samo je pitanje da li će to biti u mojoj pauzi? Ukoliko oni budu išli tokom sezone, sigurno neću moći da idem. Ukoliko bude u vrijeme odmora, naravno da je to moja želja i ne vidim ništa loše. Sigurno da ga neću staviti ispred svoje karijere, koja nije još završena – rekao je Miroslav Raduljica u intervjuu za Mozzart sport.

Kako kaže, nije mu bilo prijatno kada je od drugih saznao da je završio igračku karijeru.

- Zasmetalo mi je što se pravi senzacija. Zašto se mediji koji su to pisali nisu sjetili da dođu da me snime kako treniram ili da me intervjuišu o ponudama koje imam, prihvatam ili ne prihvatam? Izvlače iz konteksta riječi jedne od najvećih legendi muzike na našim prostorima. Njegove reči su iz najbolje namjere jer se i on raduje, kao i ja, ako se ta ideja ostvari da idemo zajedno. Žiku poštujem kao prijatelja i muzičara i ne mogu ništa da mu uzmem za zlo, jer ništa loše nije ni mislio - kaže Raduljica.

Govorio je i ponudama Zvezde i Partizana, koje je navodno odbio zbog avanture po SAD.

- Neka se odluče da li je Zvezda ili Partizan. Ne čitam novine, pa su mi prijatelji sa jedne i sa druge strane govorili da sam odbio Partizan i Zvezdu da bih išao na put. Svaku ponudu koju dobijem vrlo dobro razmotrim i sigurno ne bih lično zadovoljstvo stavljao ispred ponuda dok sam još aktivan igrač. Pogotovu klubova iz Evrolige. Svjestan sam da me mnogi smatraju drugačijim, ali to nikada ne bih uradio - dodaje Raduljica.

Raduljica je rekao i da o kraju karijere ne razmišlja i da trenira u punom parom.


Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок