Srpski košarkaš

Sačekaće NBA liga - Vasilije Micić ostaje u Efesu

  • Извор: РТС
  • 21.07.2022. 07:43

Srpski košarkaš Vasilije Micić igraće za Efes i naredne sezone, objavio je njegov agent Miško Ražnatović.

Ražnatović je putem Tvitera potvrdio da Micić ostaje u Turskoj i naredne sezone.

Pisalo se prethodnih mjeseci o tome da bi Micić mogao da se otisne u NBA ligu, ali sada dileme nema - ostaje u Efesu sa kojim je osvojio dva puta Evroligu. 

Micić je nedavno istakao da je spreman za odlazak u NBA ligu, ali da je uslov da ima dobru minutažu.

Srpskog plejmejkera je prije osam godina kao 52. pika na NBA draftu odabrala Filadelfija. U decembru 2020. godine Seventisiksersi su prava na srpskog reprezentativca trejdovali u Oklahomu, za koju nastupa Aleksej Pokuševski. 

"Iskreno, imam želju da odem u NBA, ali na način koji sam rekao i ljudima iz Oklahome, a to je jedino da igram tamo. Ja stvarno ne vidim sebe da odem tamo da bih rekao drugarima iz kraja da sam bio u NBA ligi i da im donesem dres Oklahome. Mene to ne inspiriše", izjavio je tada Micić.

On je sa Efesom dva puta zaredom osvojio Evroligu, a oba puta je bio proglašen za najboljeg igrača završnog turnira najjačeg evropskog košarkaškog takmičenja.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм