"Zaslužuje da i on dobije NBA prsten"

Spahija: Miško Ražnatović je izveo najveću prevaru u istoriji košarke!

  • Извор: Индекс
  • 13.06.2023. 22:20

Hrvatski košarkaški trener, Neven Spahija, poručio je da bi šampionski prste trebalo da dobije i Miško Ražnatović, agent Nikole Jokića.

Denver je predvođen srpskim košarkašem osvojio NBA titulu, prvu u istoriji kluba, a Nikola Jokić je proglašen za najkorisnijeg igrača finala protiv Majamija. Uz sve to Somborac je srušio i postavio brojne rekorde, pa je tako između ostalog prvi na listi po broju datih poena, ostvarenih skokova i asistencija u toku jednog plej-ofa.

Danilović: Jokić nije najbolji, ne zanimaju me vašarska nagađanja

Danilović: Jokić nije najbolji, ne zanimaju me vašarska nagađanja

Gotovo nevjerovatno zvuči da je to uspio da uradi dečko koji je na NBA draftu izabran tek sa 41. pozicije, te je postao najniže birani igrač koji je postao MVP finala.

Spahija, koji je svojevremeno bio pomoćnik u stručnom štabu Atlante, poručio je da je njemu i dalje nevjerovatno kako je Ražnatović uspio tako dobro da sakrije Jokića u Megi, prije nego što je izašao na NBA draft.

Branislav Jokić za ATV: Nisam spavao posljednjih osam godina, ponosan sam na sina

Branislav Jokić za ATV: Nisam spavao posljednjih osam godina, ponosan sam na sina

- Tog dečka nisam poznavao. Nisam ga nikad gledao, znao sam samo da postoji i da igra u Megi. Kasnije sam shvatio da je Miško Ražnatović uspio da uradi nešto što niko nikad nije u istoriji košarke. Bila je to najveća prevara u istoriji košarke. I dalje mi nije jasno kako je takvog talenta uspio da sakrije. Nikome nije palo na pamet da ga draftuje, a Miško je u međuvremenu sve dogovorio s Denverom čiji su skauti stalno bili na treninzima Mege - poručio je Spahija u razgovoru za "Indeks".

U 77 godina ovo niko nije uspio: Pogledajte kompletnu statistiku Jokića u plej-ofu

U 77 godina ovo niko nije uspio: Pogledajte kompletnu statistiku Jokića u plej-ofu

Hrvat je potom rekao da zbog svega toga i agent Miško Ražnatović zaslužuje da dobije šampionski prsten.

- Gazda kluba neka izradi još jedan prsten i neka ga da Mišku. Zaslužio je. Uspio je da niko u Evropi nije imao pojma što ovaj ima u Megi. Da je samo neko posumnjao, da je došao pogledati neki trening ili utakmicu, pa Nikola bi bio među prva tri pika na draftu. Tu nema nikakve dileme.

(Foto: Instagram.com/misko4raznatovic)


Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић и у новој сезони емисије 'На ивици терена' упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 13:30 Емисија: Енерго клуб (Р)

    ''Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће?

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.