Real na F4

Sporan šut Hezonje: Jesu li sudije oštetile Partizan u Madridu?

  • Извор: Телеграф
  • 11.05.2023. 08:53

Košarkaši Partizana su poraženi u petoj utakmici TOP 8 faze Evrolige od Reala u Madridu sa 98:94, iako su imali ogromnu prednost tokom meča. "Crno-bijeli" su na taj način ostali i bez plasmana na Fajnal for u Kaunas, gdje su već bili viđeni.

Nije imao sreće Partizan u ovom meču, sreće niti hrabrsti da utakmicu privede kraju. Imali su prednost od +18, ali su je vremenom ispustili i dopustili su rivalu da okrene meč.

Kraj evropskog sna za Partizan! Real ide dalje

Kraj evropskog sna za Partizan! Real ide dalje

Kevin Panter je bio najraspoloženiji u ekipi Partizana, a njegova trojka na 04:14 do kraja meča je bila podstrek ekipi crno-bijelih, ali...

Već u idućem napadu, Mario Hezonja je vratio trojku i to iz veoma teške pozicije, ali ono što ostaje kao pitanje jeste - da li je Hezonja gazio aut liniju prilikom tog šuta?

Kadrovi i ne pokazuju mnogo toga, ali se čini da je lijeva noga bila na liniji.

Pratite nas i putem Vibera

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм