Огласио се и Мицић

Србија у најјачем саставу на Олимпијади!

  • Извор: Мондо.ба
  • 28.02.2024. 13:35

Кошаркашка репрезентација Србије тријумфално је почела поход ка Европском првенству, пошто је на почетку квалификација савладала Финску у Београду и Грузију на гостујућем терену.

Тако је, практично већ након двије утакмице, сасвим извјестан пласман чете Светислава Пешића на континенталну смотру која се одржава 2025. године, али ће и прије тога Србију гледати на великом такмичењу - Олимпијским  играма у Паризу, надамо се у пуном саставу, а томе се нада и плејмејкер Василије Мицић.

Шта ради овај човјек: Јокић издоминирао новим трипл-даблом и претекао Леброна

Шта ради овај човјек: Јокић издоминирао новим трипл-даблом и претекао Леброна


Српски кошаркаш који је недавно трејдован у Шарлот нада се да ће репрезентација на Олимпијске игре у Париз кренути у најјачем саставу. То би значило да су на списку селектора Пешића двоструки МВП НБА лиге Никола Јокић, капитен са Мундобаскета у Манили Богдан Богдановић и сви остали најбољи српски кошаркаши. 

"Обје утакмице сам испратио и много ми је драго. Те утакмице су доста незахвалне за играње, кад је усред сезоне. Многи играчи су уморни, многи имају своје личне потешкоће, али свака част момцима на приступу и на резултату. Пресрећан сам због резултата", рекао је Василије Мицић за РТС и додао: "Сви смо ми на вези и то је свачија жеља. Прво мора да се заврши сезона, да останемо здрави и да такви уђемо у припреме. Ја се надам да ћемо бити сви на окупу."

Пешић о Јокићу: Ако није спреман, боље да не игра!

Пешић о Јокићу: Ако није спреман, боље да не игра!

Српски кошаркаш је недавно промијенио НБА екипу. Након почетка сезоне у дресу Оклахоме сада наступа за Шарлот, а ускоро ће му се придружити и доскорашњи саиграч Алексеј Покушевски. Амбиције су другачије, а Васа се боље снашао у новом тиму.

"Ово није баш најсјајнија утакмица, али доста је тежак ритам. Играли смо са екипом која је организована и добра, вјероватно једни од претендената на шампионски прстен. Срећан сам промјеном и надам се ће тако и остати", рекао је Мицић након пораза од Милвокија.

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.