Beograd

Svečani doček reprezentativaca Srbije: Na čuvenu terasu stiže i Đoković

  • Извор: АТВ
  • 12.09.2023. 19:34

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić primio je večeras reprezentativce Srbije koji su na Mundobasketu bili drugi. Nakon prijema kod Vučića, košarkaši će se sa balkona Starog dvora pokloniti svojim fanovima.

Kako je na društvenim mrežama naveo gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, Beograđanima će se večeras sa balkona Starog dvora pokloniti i srpski as Novak Đoković koji je u nedjelju osvojio US open.

"Dolazi i Nole, biće spektatkl! Samo zbog Beograđana i svog naroda Novak uprkos svim obavezama stiže u Berograd na naš balkon da, pored naših srebrnih košarkaša, pozdravimo i zajedno proslavimo njegov istorijski rezultat. Hvala ti Novače, u ime cijelog srpskog naroda“, napisao je Šapić na svom Instagram profilu.

Ono što je posebno obradovalo sve jeste to što se Boriša Simanić koji je povrijeđen tokom jedne utakmice na Mundobasketu pojavio među svojim saigračima na prijemu.

Košarkaši Srbije osvojili su drugo mjesto na Mundobasketu nakon što su u uzbudljivoj utakmici finala izgubili od reprezentacije Njemačke.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм