Pobjeda u finalu

Titula juniora KK Borac u prvenstvu BiH dokaz dobrog rada u klubu

  • Извор: АТВ
  • 26.06.2023. 19:52

Prošlo je 18 godina od posljednje juniorske titule za banjalučki Borac.

Junaci velikog uspjeha, David Popović i Stefan Špirić ne kriju da su presrećni poslije pobjede u finalu.

“Čitavu sezonu smo se pripremali za to, 11 mjeseci i dobili smo priliku da igramo. Plasirali smo se na finalni turnir BiH i dobili smo priliku da igramo protiv Igokee koja niz godina pobjeđuje. Dobili smo priliku i pobijedili smo”, rekao je David Popović, košarkaš juniorske selekcije KK Borac.

“Pobijedili smo šammpiona BiH unazad već 10 godina i prvaka juniorske FIBA Lige šampiona. To je za nas veoma veliki uspjeh, ne samo za nas nego i za grad i klub cijeli. Zahvaljujem se svim saigračima, trenerima i publici koji su uvijek bili tu za nas. Obećavam da ćemo dogodine ponoviti taj uspjeh”, rekao je Stefan Špirić, košarkaš juniorske selekcije KK Borac

Borac je posljednjih godina sa napretkom prvog tima, na zdrave noge podigao i omladinsku školu. Juniorski uspjeh, kao i ostali rezultati, pokazuju da se u Banjaluci dobro radi sa mlađim kategorijama.

“Veliki uspjeh za nas, za košarkaški klub Borac, košarkašku akademiju Borac. Mnogo nam to znači i daje nam neku dodatnu obavezu i motiv da radimo još vise, i ova titula je došla kao rezultat dosadašnjeg rada. Vjerujem da ćemo ih u godinama koje dolaze izvesti na pravi put, da će jednog dana zaigrati za seniorski tim Borca”, rekao je Stefan Damjanović, pomoćni trener u juniorskoj selekciji KK Borac.

Minula sezona Davidu i Stefanu ostaće u pamćenju. Pomjerili su sopstvene i klupske granice, ali se tu ne zaustavljaju.

U banjalučkom klubu očekuju da nastave sa uspjesima i da će se u dvorani Borik narednih godina igrati još bolja košarka.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм