Saga još nije završena

Tri velike vijesti za Grobare: Evo kako se Mirotić približava Partizanu!

  • 20.07.2023. 10:34

Saga Nikole Mirotića još nije blizu kraja, ali kako vrijeme odmiče, tako se sužava broj klubova koji ostaju u trci za njegov potpis.

Nakon što je Zvezda na Skupštini kluba potvrdila da je odustala i od Mirotića i od Šengelije još dvije vijesti će posebno da obraduju navijače Partizana, a to je da je Panatinaikos krenuo svim silama na Toka Šengeliju pošto je Zvezda odustala i od njega, a Olimpija Milano finalizira posao oko angažovanja Aleksa Pojtresa, koji upravo i igra na poziciji koju pokriva Mirotić, piše Telegraf.rs.

Dok se trese košarkaška Srbija, oglasio se i Nikola Mirotić!

Dok se trese košarkaška Srbija, oglasio se i Nikola Mirotić!

Tako bivši španski reprezentativac, a rođeni Podgoričanin, ostaje povezan faktički samo još sa Partizanom, koji strpljivo čeka raskid njegovog ugovora sa Barselonom.

Dokle god Mirotić ne bude završio saradnju zvanično sa Barselonom, Partizanu su vezane ruke i ne može ništa da učini.

Mirotić sletio u Beograd, dočekao ga poznati pjevač i veliki

Mirotić sletio u Beograd, dočekao ga poznati pjevač i veliki "Grobar"

Iako je djelovalo da je situacija oko raskida ugovora blizu, na kraju se to iskomplikovalo, pa je i dogovor koji je Mirotić postigao sa Partizanom ostao na čekanju dok se ne završi raskid ugovora sa Barsom.

Mirotić ulaže u poljoprivredu i ugostiteljstvo u Srbiji

Mirotić ulaže u poljoprivredu i ugostiteljstvo u Srbiji

Ali, nakon što su se Olimpija i PAO definitivno okrenuli drugim opcijama i nakon što je Zvezda odustala od Mirotića, on je sada nikad bliži Partizanu, jer su crno-bijeli ostali faktički jedini tim koji je u trci za njegov potpis.

Пратите нас и путем Вибера