Бивши тренер Партизана

Тринкијери: Партизан има слабији тим него прошле сезоне

  • Извор: Б92
  • 04.10.2023. 11:57

Бивши тренер Партизана Андреа Тринкијери оцијенио је да његов бивши клуб ове сезоне има слабији тим од прошле, прије свега јер није нашао адекватну замјену за Матијаса Лесора.

Италијан је у интервјуу за кошаркашки портал "Баскетњуз" између осталог говорио и о Партизану.

"Партизан изгледа слабије него прошле сезоне, прије свега јер је остао без незамјењивог играча какав је Матијас Лесор. Можда је чак и Данте Ексум незамјењив, али Пи Џеј Доужер је све бољи из утакмице у утакмицу. Додали су у екипу високог центра какав је Френк Камински, али и даље им недостаје атлетски снажан кошаркаш какав је Лесор", рекао је Тринкијери о клубу чији је тренер био од 2018. до 2020. године. 

Тринкијери је са Партизаном освојио један АБА Суперкуп и два Купа Радивоја Кораћа. Посљедњи ангажман имао је у Бајерну из Минхена гдје га је наслиједио Пабло Ласо овог љета.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм