Košarka

Počinje Prvenstvo Srpske u basketu 3×3

  • Извор: АТВ
  • 04.06.2022. 10:30

Četvrto prvenstvo Republike Srpske u basketu 3x3 počinje ovog vikenda i biće igrano u 21 lokalnoj zajednici, najavili su juče predsjednik Košarkaškog saveza Republike Srpske Aleksandar Đurđević i predsjednik 3x3 saveza Republike Srpske Ljubiša Šikarac.

"Šampion lige nastupiće na finalnom prvenstvu Austrije u Beču 20. i 21. avgusta, taj turnir ima status čelendžera i sve ekipe koje budu na tom turniru boriće se da prođu na dalje takmičenje Vorld tur ", rekao je Ljubiša Šikarac, predsjednik basket 3x3 Saveza Republike Srpske.

Predsjednik Košarkaškog saveza Republike Srpske Aleksandar Đurđević istakao je da su ponosni na Prvenstvo 3x3 koje je najorganizovanije na teritoriji BiH.

"Ono što je važno pomenuti je da je basket 3x3 u velikoj ekspanziji, to je sport koji je odnedavno olimpijski sport, to je sport gdje je Srbija prvak svijeta, gdje Srbija ima ozbiljnu organizaciju i gdje je košarkaški savez Srbije maksimalno uključen u organizaciju tih turnira i ono što nam je neka zajednička namjera da težimo ka tome stepenu organizacije koji postoji u Srbiji i da ovaj sport u Republici Srpskoj dignemo na jedan još viši nivo u odnosu na ono kako je bilo do sada", rekao je predsjednik Košarkaškog saveza Republike Srpske Aleksandar Đurđević.



Тагови:
  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.