Trener KK Partizan

Željko Obradović za ATV: Osjećamo podršku iz Republike Srpske, trudimo se da opravdamo povjerenje

  • Извор: АТВ
  • 25.12.2022. 22:15

Košarkaši Partizana savladali su večeras Igokeu 96:85 u derbi utakmici 12. kola regionalne ABA lige, a poslije utakmice za ATV je govorio trener "crno-bijelih" Željko Obradović koji je imao samo riječi hvale za podršku sa tribina.

Obradović je bio zadovoljan partijom svojih izabranika koji su kontrolisali dešavanja na parketu tokom najvećeg dijela utakmice. Pohvalio je i igru ekipe Dragana Bajića, koja ove sezone nema sreće sa povredama. 

"Bila je izvanredna atmosfera, hvala svima što su večeras došli u dvoranu da nas podrže. Mislim da je bila odlična utakmica, mi smo je kontrolisali, ali je Igokea tim koji se nikada nije predavao. Vraćali su se i čestitke na načinu na koji su igrali večeras. Znam da je moj kolega imao dosta problema sa povredama u proteklom periodu. Uz sve to zaslužuju sve pohvale zbog načina na koji su igrali. Mislim da smo mi u ključnim trenucima igrali dobro odbrambeno i napadački i zasluženo slavili. Primili smo četiri puta poene na isteku vremena i to je ono što je moglo da promijeni tok utakmice. Čestitke mojim igračima na pobjedi. Uvijek nam je lijepo kada dođemo ovdje, ovoliki broj navijača i ovoliko iskazivanje ljubavi prema mom timu je nevjerovatno", rekao je Obradović. 

Iskusni stručnjak rekao je da osjeća podršku koju njegova ekipa ima iz Republike Srpske, te naglašava da navijači ove sezone prate "crno-bijele" na svim utakmicama. 

"Meni lično je nevjerovatno ovo što se dešava sa mojim timom ove godine. Gdje god da igramo prate nas naši navijači. Vjeruju nam i zato govorim igračima da moraju dati sve od sebe. Upravo zbog ovog povjerenja. Želim da se zahvalim svima i da nastave tako jer to je nešto što nam sigurno znači i važno je za sve nas", izjavio je Obradović. 

Partizan je nakon serije nešto lošijih rezultata uspio da uhvati pobjednički ritam. Na ruku im ide i povratak povrijeđenih igrača i činjenica da će narednih nekoliko mečeva igrati na domaćem parketu. 

"Neki igrači se vraćaju. Povratak na teren traži formu, da se kroz trening vrate i budu onakvi kakve svi očekujemo. Imamo Smailagića koji izgleda sve bolje, Aleksa je tek počeo da ulazi u ritam i naravno da mu treba vremena. Balša Koprivica bi uskoro trebalo da se priključi. Raspored je takav da imamo četiri utakmice u nizu na domaćem parketu. To je dobra šansa da se osvježimo. Nijedna utakmica neće biti laka, moramo da odigramo na način na koji smo odigrali proteklih par utakmica. Treba da poštujemo svaku loptu, da nam je svaka odbrana važna i to je jedini način da ostanemo na pravom putu", zaključio je Obradović. 

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана