ATV

АБА лига

Звезда гостује Крки

 • Извор: Агенције
 • 27.11.2023. 14:18

Кошаркаши Црвене звезде гостују код Крке у Новом месту у мечу 9. кола АБА лиге.

Хала "Леон Штукељ" у Новом Месту увијек важи за незгодан терен, прије свега због својих димензија, у којима се тешко сналазе јаки тимови, па морају да максимално схвате дуел против словеначког тима како би остварили побједу.

Црвена звезда има довољно квалитетну ротацију да са Крком лако изађе на крај. Тим са Малог Калемегдана је уписао једини пораз до сада и то у "вјечитом дербију", тако да се може рећи да им у региону иде прилично добро, за разлику од Евролиге.

Уколико буде ишло све по плану, тренер Сферопулос ће одморити носиоце, опробати неке нове замисли на терену и пружити више прилике неким именима која немају велику минутажу.

"Очекује нас утакмица против тима кога поштујемо управо због начина на који игра. Оно што је до нас је да морамо да будемо и ментално и физички спремни, да се играјући нашу најбољу кошарку, вратимо позитивним резултатима и побједама", рекао је Сферопулос пред меч.

Крка је претпосљедњи тим АБА лиге са тек двије побједе.

Утакмица Крка-Црвена звезда игра се од 17 часова. 

Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: 1994 (12+) (Р)

  Серија: 1994 (12+) (Р)

 • 17:50 По свијету са Робертом Дацешином

  'По свијету са Робертом Дацешином

 • 18:20 Српска кућа (Р)

  ТВ Серијал 'Српска кућа' прати оснивача и чланове Фондације 'Српска кућа', те представнике локалних заједница у којима граде куће за вишечлане, социјално угрожене, породице у Републици Српској.