Ниш

Звезда одабрала играче за Куп, ту су и три изненађења

  • 12.02.2024. 19:40

Кошаркашки клуб Црвена звезда објавио је списак играча за предстојећи Куп Радивоја Кораћа у Нишу.

Сферопулос је у тим уврстио тројицу младих кошаркаша, а ово је комплетан састав Црвене звезде за Куп у Нишу:

Стефан Лазаревић, Андреј Лучић, Милош Теодосић, Адам Ханга, Дејан Давидовац, Лука Митровић, Бранко Лазић, Стефан Марјановић, Џоел Боломбој, Далибор Илић, немања Недовић, Рокас Гиедраитис, Андреј Костић и Јаго дос Сантос.

Четвртфинални мечеви Купа Радивоја Кораћа на програму су 14. и 15. фебруара од 17 и 20 сати. У сриједу, 14. фебруара од 17 часова играће Борац - Чачак 94, а три сата касније састаће се Црвена звезда и ФМП Железник. Побједници тих дуела чиниће први полуфинални пар.

У четвртак, 15. фебруара од 17 сати састаће се Мега и Војводина, а три часа касније играће Партизан и Херцеговац из Гајдобре. Побједници тих дуела чиниће други полуфинални пар.

Полуфинала ће бити одиграна у петак, 16. фебруара од 17 и 21 час, док је финале заказано за суботу, 17. фебруара од 21 сат.



Пратите нас и путем Вибера

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.