Treća pobjeda

Zvezda osvojila Berlin: Lucidni Vildoza i Nedović slomili Albu

  • Извор: Телеграф
  • 22.11.2022. 22:32

Crvena zvezda može načiniti velika djela! Košarkaši iz Beograda su ove večeri slavili protiv Albe u Berlinu sa 88:84, čime su vezali svoju treću pobjedu u svim takmičenjima pod dirigentskom palicom Duška Ivanovića.

Trener Duško Ivanović ima dosta toga da mijenja, sada je ponovo to jasnije, iako je dosta rotirao protiv Asvela i Cibone, očigledno će morati to da radi u još većoj količini kako bi došao do prave "mjere".

Mijenjao je, konačno i izmijenjao i pronašao pravi recept za pobjedu, slično kao i u pobjedi protiv Asvela, kada je morao da ostavi Luku Vildozu na svojoj klupi. Ovoga puta je Argentinac uz Nemanju Nedovića bio čovjek prevage i igrač koji je svom nekadašnjem treneru iz Baskonije donio pobjedu, prenosi Telegraf.

Ipak, dosta je loša bila Zvezda u odbrani, primila je ogroman broj otvorenih trojki, zaboravljala je da igra odbranu u nekoliko navrata i to je moglo skupo da ih košta. Moglo je, da nemaju ogroman napadčki potencijal u Nemanji Nedoviću i Luki Vildozi.

Promašio je Nedović pobjedu na kraju regularnog dijela, ali je to nadomjestio u produžetku sa svoja dva idealna prodora.

Treba istaći i da su sudije u nekoliko navrata odsudile na štetu crveno-bijelih.

(Foto: Twitter/Turkish Airlines EuroLeague)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.