091 410 100

PREDIZBORNA DEBATA “DIREKTNO – IZBORI 2020” NA ATV-U

  • 17.10.2020. 15:15

ATV već po tradiciji uoči svakih izbora organizuje serijal emisija posvećenih predizbornoj kampanji stranaka, koalicija, stranačkih i nezavisnih kanidata za gradonačelnike/načelnike i odbornike.

Emisija “DIREKTNO – IZBORI 2020” zamišljena je kao talk show debata i sučeljavanje koja učesnicima, pod jednakim uslovima daje šansu da se predstave potencijalnim biračima kao i da vode debatu na zadane teme pod strogo propisanim pravilima.

Ovaj specijalni serijal, tokom mjesec dana predizborne kampanje, biće emitovan u večernjem terminu i jedinstveni je televizijski format u Republici Srpskoj. Cilj je da se izbjegne klasično predstavljanje kanidata, već da se iz drugog ugla, na drugačiji, zanimljiviji način, prikazu vizije kanidata, stranaka, kolalicija i nezavisnih lista.

Na zadate teme, od opšteg, ali prije svega interesa pojedine lokalne zajednice u emisiji će se predstaviti kandidati za gradonačelnike, načelnike, nosioci lista za odbornike i šefovi Izbornih štabova.

Učesće u emisiji mogu uzeti i birači koji će SMS porukama moći postavljati pitanja kandidatima ili poslati svoj komentar te izraziti svoje mišljenje o pojedinim temama.

Broj telefona za SMS poruke je: 091 410 100 

Za sms komentare možete koristiti sljedeće brojeve sa ključnom riječi ATV: 091 410 100, cijena poruke iznosi 0,50  KM/poruka bez PDV-a ili 0,59 KM/poruka sa PDV-om.

Pored opštih tema o kojima će se diskutovati trebalo bi da budu određene i jedinstvene teme emisije u skladu sa specifičnostima pojedine lokalne zajednice i potrebama građana iz koje gostuju kanidati u emisiji.

Prva emisija iz serijala emitovaće se večeras, 18.10.2020. godine, u 21.00 čas, a gosti će biti šefovi Izbornih štabova pojedinih stranaka.

  1. Srđan Rajčević, šef Izbornog štaba SNSD-a
  2. Natalija Trivić, šef Izbornog štaba US
  3. Boran Bosančić, šef Izbornog štaba DEMOS-a
  4. Maksim Skoko, šef Izbornog štaba SPS-a

Teme emisije su:

  1. Predizborna kampanja
  2. CIK BiH
  3. Kovid 19 i kampanja
  4. Ulaganje u lokalne zajednice

ATV predizborna debata “DIREKTNO - IZBORI 2020”.

Vaš ATV!

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм