Milorad Dodik

SNSD ostvario bolji rezultat, imamo 41 gradonačelnika i načelnika

  • 15.11.2020. 23:22

Lider SNSD-a Milorad Dodik poručio je da Banjaluka ne treba da bude u sjeni ostalih pobjeda u Republici Srpskoj.

"Ranije smo do sada imali 40 opština gradonačelnika i načelnika. Sada imamo 41. To govori da smo sada dobili gradove koje nismo imali. Prijedor, Doboj, Istočno Sarajevo", rekao je Dodik.

"Krupa na Uni, Novi Grad, Prijedor, Kozarska Dubica, Oštra Luka, Kostajnica, Gradiška, Laktaši, Petrovac, Drinić, Ribnik, Jezero, Šipovo, Kupres, Vukosavlje, Petrovo, Doboj, Vlasenica, Srebrenica, Milići, Istočno Novo Sarajevo, grad Istočno Sarajevo, Višegrad, Kalinovik, Foča, Srbac, Prnjavor, Čelinac, Istočni Drvar, Mrkonjić Grad, Kenežvo, Donji Žabar, Osmaci, Trnovo, Pale, Rogatica, Kalinovik, Gacko, Novo Goražde, Rudo, Trebinje, su mjesta gdje je SNSD ostvario pobjedu. U FBiH se radi o Drvaru, Bosanskom Grahovu i Glamoču", naveo je Dodik.

"Naša politika neće biti sukob sa gradom Banjaluka, naša politika će biti razvoj grada. Koliko poštujemo volju protivničke stranke, toliko poštujemo ljude koji su glasali za nas. Žao mi je što u Bijeljini nismo prošli, Mićo Mićić je zaslužio da dobije podršku. Sve drugo govori u prilog SNSD-a. Od svega je najvažnije da je Republika Srpska sposobna da provede izbore", rekao je Dodik i dodao da je SNSD prema statističkim podacima ostvario bolji rezultat.

"Gdje je bila naša greška u Banjaluci, vidjećemo. Izgubili smo neke pozicije koje su me zabolile, ali dobili smo neke koje nas raduju. SNSD je pokazao svoju rukovodeću ulogu u Republici Srpskoj".

Od sutra je Milorad Dodik predsjednik gradskog odbora SNSD-a u Banjaluci, ući ćemo u reformu naše strukture i počećemo od sutra pripremu za izbore 2022. godine.

"Ne odričemo se Igora Radojičića, ali očigledno ga se odrekla Banjaluka, što je na štetu Banjaluke. To je moje lično mišljenje. Mislim da Banjaluka nije igrala fer prema čovjeku koji je mnogo dao Banjaluci"

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм