Gradonačelnik Banjaluke

Reakcije građana na Stanivukovićev promo spot: „Neka mu neko kaže da prestane!“

  • Извор: Агенције
  • 05.09.2022. 16:34

Draško Stanivuković je izbacio novi promo spot za kampanju, a reakcije građana variraju od smijeha do zgrožavanja. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama reprezentaciju PDP-a ne očekuje pobjeda.

Stanivuković je u pomenutom spotu pokušao ismijati protivnike iz drugih partija, u prvom redu Milorada Dodika, međutim Stanivuković, njegovi saradnici i dobro poznati statisti koji su učestvovali u pomenutom spotu su ismijani.

Rade Gligić, Stanivukovićev batinaš, statista, glumac i ove godine pojavio se u promo videu, a građani su se zapitali dokle više i zar gradonačelnik preko batinaša planira dobiti izbore. 

Da su u PDP-u kao i pojedinim opozicionim partijama ostali bez ideja, ali i podrške jasno se vidi s obzirom da Draško Stanivuković i Nebojša Vukanović, odnosno Lista za pravdu i red, na plakatima, video spotivima i društvenim mrežama otvoreno ponižavaju političke protivnike, koristeći logo stranaka i njihove parole.

Praksa koja još nije zabilježena u političkom životu Republike Srpske te se očekuje reakcija CIK-a BiH.

Za sada nisu izostale reakcije građana, a kojima Stanivuković sigurno neće biti zadovoljan:

(Banjalučkepriče)

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand. Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand. Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand. Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand. Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.