Poznato ko je kupac!

Srbin kupio sprat u najpoznatijoj zgradi u Beogradu. Iskeširao skoro 15.000.000€

  • 04.08.2022. 13:03

Tokom posjete predsednika Srbije Aleksandra Vučića radovima koji se odvijaju na Kuli Beograda javnost je mogla da sazna da je jedan Srbin kupio cijeli sprat u i za to dao sumu o kojoj većina ne samo u Srbiji, već i u svijetu, može samo da sanja.

"Neko je kupio, koliko sam čuo… Ponudio čovek 15 miliona evra za ceo sprat, samo da ima ceo krug?", upitao je Vučić ministra Sinišu Malog.

"Nešto malo manje za ceo 39. sprat. Naš čovek koji živi i radi u inostranstvu. To je cena negde oko 10.000 evra po kvadratu", potvrdio je Mali.

Radovi na Kuli su i dalje u punom jeku. Fasada je gotova, ostalo je da se zastakle terase, da se uradi atrijum i da se završe unutrašnji radovi.

Ko je misteriozni kupac?

U pitanju je Sveta Todorović, svekar pjevačice Dragane Jane Todorović. On je kupio sprat za sebe za 15.000.000 evra. Ovaj biznismen u Minhenu i Beogradu ima poslovnu imperiju.  Njegove vile, autoparkovi, spratovi sa odjećom, obućom liče na tržne centre jer je njegova preminula supruga Berina, poreklom iz Sarajeva veliki značaj pridavala odijevanju.

A Janina svekrva, majka njenog supruga Ivana, takođe u Minhenu ima lanac kozmetičkih salona.

Sveta je Jani Todorović za rođendan kupio i vrijedan poklon, a u pitanju je ružičasta „birkinka“, tašna za koju postoji lista čekanja i čija cijena, zavisno od modela varira od 7.000 do 70.000 evra.

I Jana Todorović posjeduje skupocjenu nekretninu

Jana Todorović takođe ima skupocjenu nekretninu, zamak, i to u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Njemačkoj. Grandiozno zdanje prije sedam godina kupio je pevačici upravo njen svekar Sveta.

Imanje se prostire na čak 16 hektara.

Pored dvorca tu je i jezero, pomoćna kuća, veliki park i poseban dio za životinje.

Dvorac se zove Kago Todorović i urađen je u baroknom stilu s notom renesanse, kao i nekoliko kula koje mu daju posebnu draž.

Jana nikada javno nije isticala koliko je porodica njenog supruga imućna, a kamoli da ima ovako vrijednu nekretninu.

U dvorcu je čak i snimila spot za baladu „Ja sam tvoja“, ali je nije pričala da je u pitanju njena građevina.

Izvor: Mondo, Kurir

Тагови: