"Nema viziju"

Stručnjak tvrdi da Trivićkin izborni spot pokazuje da nema šta da ponudi građanima

  • Извор: АТВ
  • 08.09.2022. 15:57

Kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić izbacila je promo video za koji mnogi smatraju da je veoma loš, a tog mišljenja je i regionalni stručnjak za odnose sa javnošću Božo Skoko iz Zagreba koji je za njega imao samo negativne komentare.

Prema njegovom mišljenju, Trivićeva u svom spotu nema nikakvu viziju, niti ima šta da ponudi svojim biračima, te da će teško ovako dobiti bilo kakav glas.

"U spotu ne vidimo nikakvu viziju i nikakvo obećanje koje kandidatkinja nudi, odnosno razloge zbog kojeg bi ju birali. Takođe u spotu nedostaje optimizma, koji najbolje privlači birače. Spot je dosta komoran, statičan, okrenut isključivo prošlosti, a to nije motivirajuće za ljude koji razmišljaju o neizvjesnoj budućnosti svoje djece. Pozicionira se kao prava zaštitnica „granica Srpske“ i ona koja neće iznevjeriti pale žrtve. To kod dijela birača može izazvati emociju, ali teško može dati dovoljno razloga za glasanje", rekao je Božo Skoro, regionalni stručnjak i docent na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu .

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм