Osuli paljbu

Tviteraši poručili Savić-Banjac: Objasnite glasove

  • Извор: АТВ
  • 05.10.2022. 12:38

Korisnici društvene mreže Tviter, reagovali su na objavu Mirne Savić Banjac, povodom dobijenih glasova u izbornoj noći.

Naime, oni traže da Savić-Banjac objasni kako je od 22 došla do 72 glasa.

Ona je na svom nalogu objavila:

“Želim javno da se oglasim da je apsolutna neistina da imam ikakve veze sa bilo kakvim nepravilnostima. Kao što je napisano, na dušu svakom ko se služi ovakvim lažnim optužbama”, istakla je Savić-Banjac, a potom je uslijedio odgovor:

“Da ne bude da samo pričam, podnio sam prigovor Izbornoj komisiji jer je na jednom biračkom mjestu u Banjoj Luci uočeno drastično prekrajanje volje birača i kandidatu Mirni Banjac dopisano 50 glasova na samo jednom izbornom mjestu. Ako nisam u pravu, meni na dušu, ali dokazi su tu”, poručio je korsnik pod imenom “Ban Milosavljević”.

“Evo, tražimo ponovno brojanje u BL da vidimo koliko ima ovakvih slučajeva sa kojima nema veze. Ja bih to najmanje uradio da neko krade u moje ime i za moj račun”, dodaje “Milosavljević”.

U nastavku pogledajte nelogičnosti po pitanju glasova Mirne Savić-Banjac:

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.