U centru grada

U Banjaluci osvanuo transparent: "Boks nije pederski sport"

  • Извор: АТВ
  • 28.08.2022. 12:10

U Banjaluci su se sinoć na prostorijama BK "Slavija" pojavili transparenti na kojima piše "Boks nije pederski sport", dok u potpisu istog stoji upravo navedeni klub.

Ovi natpisi pojavili su se u trenutku kada u BK "Slavija" traje borba za promjene unutar klupskog rukovodstva.

Stanivuković na silu bi da preuzme BK "Slavija"

Podsjećamo, Zoran Milaković je prije svega tri dana podnio nepozivu ostavku na predsjedničku funkciju u BK Slavija, a kao razlog takvom potezu, naveo je privatne razloge.

Sedam dana prije ostavke Milakovića, u dopisu koji je objavila ATV-a,  stoji da je BK "Slavija" dobio novi Upravni odbor u kojem se mjesta našlo za Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, njegovog brata Gorana, ali i za jednog od najbližih gradonačelnikovih saradnika Nebojšu Drinića. 

Kako smo pisali, novi članovi UO BK Slavija izabrani su iza "zatvorenih vrata", a o klupskim izborima nisu obavješteni svi članovi skupštine BK Slavija.

Sramno vrijeđanje legendi kluba

Stanivuković je u namjeri da otme klub, bivše boksere, legende Slavije, sramno nazvao huliganima i stokom.

- Nas boksere naziva stokom. Drago mi je ako je između mene ‘huligana’ izabrao nasilnika koji tuče žene po Osnovnom sudu Zorana Milakovića, višestrukog prestupnika, koji je zaposlenicu RUGIPP-a golom šakom udario u sudu i to je podrška Draška Stanivukovića. Ako se tako bude gradila ‘Slavija’, vjerujte mi da za šest mjeseci nećemo imati više ni ove barake - naveo je Dalibor Petković, bivši bokser BK "Slavija".