"Veče sa Ivanom Ivanovićem

U srbijanskoj emisiji ismijali Stanivukovićevu objavu: "Malo je provukao kroz filtere, dosta je rađeno na nebu"

  • Izvor: ATV
  • 24.09.2022.17:27

Nakon tviteraša, objavu Draška Stanivukovića ismijali su i u jednoj srbijanskoj emisji.

Podsjećamo, kao po navici, Stanivuković je objavio tragikomičnu fotografiju na Tviteru, gdje je uporedio dvije, zaista neuporedive fotografije.

U silnoj želji da se pohvali, urađenim u Ulici Bana Milosavljevića u centru najvećeg grada Srpske, Stanivuković se propisno obrukao.

On je na svom Tviter nalogu objavio dvije različite fotografije. Na jednoj se nalazi pomenuta ulica iz zime prošle godine, dok se na drugoj, očigledno fotošopiranoj i pojačanoj bojama nalazi ista ulica ali u ljeto, tekuće godine.

Ova objava izazvala je mnoge reakcije, a posebno se izdvojila reakcija gostiju srbijanske emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

- Estetika je jako bitna, a to je prepoznao i gradonačelnik Banjaluke. On je pokušao da kao prikaže progres Banjaluke, pa je to kroz fotografije ilustrovao. Kaže: "Ovako mi to radimo, Banjaluka nezaustavljivo ide prema naprijed i mijenja se nabolje". U principu se Banjaluka mijenja na bolje, tako što se smjenjuju godišnja doba. Malo je provukao kroz filtere. Najviše je rađeno na boji neba - rekao je Srđan Dinčić.

Dodaje da se vidi da ju je provukao kroz filtere, te je drveće drastično ljepše

- Najviše je rađeno na boji neba - prokomentarisao je Dinčić.

Pročitajte i:

"Obesmislio zimu, jako si duhovit" - Tviteraši ismijali Stanivukovićevu objavu