U Lepetanima

Autom zamalo upao u more, vozač pokušao da se ukrca na trajekt u pokretu u Crnoj Gori

  • Извор: вијести.ме
  • 11.07.2023. 22:48

Na trajektnom pristaništu u Lepetanima u Crnoj Gori oko 18 časova došlo je do incidenta u kojem je vozač automobila beogradskih tablica umalo vozilom upao u more, pokušavajući da se po svaku cijenu ukrca na trajekt "Trideseti avgust".

Prema navodima očevidaca, vozač se, turirajući automobil, zaletio i pokušao da se ukrca na krmenu rampu trajekta, iako je brod koji je bio pun drugih automobila već bio započeo manevar isplovljenja.

Vozač je to, navodno, uradio uprkos tome što su ga redari Morskog Dobra koji regulišu saobraćaj na pristaništu i ukrcaj na trajekte, upozorili da je ukrcaj na "Trideseti avgust" završen i da će morati da sačeka drugi trajekt da bi prešao u Kamenare.

Hrvatska oštro osudila Srbiju:

Hrvatska oštro osudila Srbiju: "Ne prisvajajte našu kulturnu baštinu"

Međutim, čim su redari okrenuli leđa, vozač se zaletio automobilom prema ukrcajnoj rampi trajekta iako se brod u tom trenutku već bio počeo odvajati od obale, piše portal Vijesti.me.

Samo je brza reakcija kapetana trajekta koji je odmah zavozio krmom i tako prekinuo manevar isplovljenja broda spriječio da automobil upadne u more, te je vozilo ostalo da visi, oslonivši se prednjim krajem o ukrcajnu rampu trajekta.

Na sreću u ovom incidentu nije niko pivrijeđen i pričinjena je samo zanemarljiva materijalna šteta.


(Foto: Vijesti.me)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)