Vatrogasna jedinica Žabljak

Četvoro turista evakuisano iz snježnih nameta na Durmitoru

  • Извор: СРНА
  • 16.12.2022. 21:06

Vatrogasci i pripadnici Komunalne policije sa Žabljaka danas su realizovali akciju spašavanja po dvoje turista iz Rusije i Kine koji su bili zavijani u snježnim nametima kod prevoja Sedlo, na putu Žabljak-Plužine.

"Nakon što smo obaviješteni krenuli smo u tom pravcu terenskim automobilom. Jedino što smo mogli zbog visokog nameta jeste da turiste dovedemo do našeg vozila i dalje do Žabljaka gdje turistički borave. Vozila su im ostala u nametima Durmitora", saopšteno je iz Vatrogasne jedinice Žabljak.

Turisti su rekli spasiocima da su jutros krenuli da obiđu Durmitor i da su koristili navigaciju, ali se nisu informisali o stanju na putu.

Vatrogasci su prije dva dana iz snježnih nameta na Durmitoru na prevoju Sedlo spasili četvoro turista iz Kine.


(Foto: Antenam.net)

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм