Андреј Миловић

Црногорски министар искључен из Покрета Европа сад

  • Извор: СРНА
  • 25.02.2024. 16:57

Министар правде Црне Горе Андреј Миловић већином гласова Предсједништва искључен је из Покрета Европа сад (ПЕС), а на сједници је констатована и оставка предсједника Црне Горе Јакова Милатовића на мјесто замјеника предсједника ПЕС-а.

"Позиција Миловића (као министра правде)= у Влади Црне Горе биће отворена уочи планиране реконструкције, а у складу са оствареним резултатима у областима владавине права и европских интеграција", саопштено је из ПЕС-а.

У саопштењу је наведено да је за новог члана Предсједништва ПЕС-а предложен министар енергетике и рударства Црне Горе Саша Мујовић.

Милатовић поднио оставку на све функције у Покрету Европа сад

Милатовић поднио оставку на све функције у Покрету Европа сад

Извршни одбор ПЕС-а на данашњој сједници констатовао је да су због кршења одредби Статута, распуштени одбори у Подгорици и Бару.

Предсједник Црне Горе Јаков Милатовић јуче је поднио оставку на све функције у Покрету Европа сад.

"Досадашњи начин рада је супротан обећаном и вриједностима које сам имао на уму приликом стварања Покрета. Из тог разлога дајем оставку на све функције у Покрету", навео је Милатовић на друштвеној мрежи Икс.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм