Strašan zločin u Zagrebu

Detalji smrti zaštitara: Dvojica ga držala, treći udarao pa je pao

  • Извор: Индекс
  • 03.09.2022. 13:27

Nepoznati počinioci nasmrt su pretukli zaštitara u poslovnici igara na sreću na Zagrebu i pobjegli, saopštila je policija.

Oko 5 sati na području Trnja u Lastovskoj ulici, u prostoru poslovnice igara na sreću, nakon verbalnog sukoba nepoznati počinioci fizički napali zaštitara, a zatim pobjegli. Medicinska pomoć zaštitaru pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je preminuo. Kriminalističko istraživanje je u toku, navela je policija.

Kako nezvanično saznaje Index.hr, u napadu su učestvovala tri počinioca. Sva tri muškarca su bila alkoholizovana, jedan znatno pijaniji od ostalih. Muškarac koji je djelovao pijani od druge dvojice u jednom je trenu pokušao ući u službene prostorije kazina, odnosno u prostore gdje je zabranjen ulaz osobama koje nisu radnici.

Zaštitar ga je u tome pokušao spriječiti. Inače, zaštitar, čiji su inicijali H.Z., je rođen 1982. godine, dakle radilo se o čovjeku od 40 godina. Tu je došlo do sukoba. Dvojica muškaraca su ga, nezvanično saznaje Index.hr,  držala dok ga je treći udarao. Navodno je zaštitar u nekom trenutku udario glavom u stepenicu.

Uskoro su napadači pobjegli, a neko je pozvao hitnu pomoć. Povrijeđeni zaštitar je još davao znakove života te su ga reanimirali i prevezli u bolnicu. U bolnici mu se stanje pogoršalo i on je preminuo. 

Тагови: