Roditelji se žalili

Djeca u hrvatskom gradiću od opštine dobila stripove s neprimjerenim sadržajem

  • Извор: Агенције
  • 27.12.2021. 22:00

U Opštini Brodski Stupnik djecu je razveselio i Deda Mraz koji im je podijelio i poklon pakete. U njima su bili naravno slatkiši, ali i strip s neprimjerenih sadržajem. Radi se o slikovnici "Sillage Brazda od vatre i pepela", a ljutiti roditelji javili su se medijima i poslali im fotografije iz stripa u kojem se glavnoj junakinji vide grudi.

Oko 200 djece prošlog vikenda je povodom adventskog slavlja u opštini Brodski Stupnik dobilo poklon pakete sa stripom u kom se nalazi eksplicitni sadržaj.

"Ugodnu atmosferu u lijepom ambijentu uz bogatu eno-gastro ponudu naših firmi na večerašnjem obilježavanju Adventa u Opštini Brodski Stupnik svojim dolaskom je uveličao i sam Deda Mraz, kojem se obradovalo 200-tinjak djece koja su nagrađena prigodnim darovima", pohvalio se na Fejsbuku Goran Jelinić, načelnik Opštine Brodski Stupnik.

Hrvatski mediji navode da su od ljutih roditelja dobijalii fotografije iz stripa u kom glavna junakinja ne nosi gornji dio odjeće te joj se vide grudi. I prije nego što se načelnik oglasio oko ovog incidenta, Opština se javno izvinila na Fejsbuku.

"Opština Brodski Stupnik se izvinjava roditeljima i deci što su se u pojedinim paketićima Djeda Mraza nalazile slikovnice (stripovi) neprimjerenog sadržaja djeci tog uzrasta", stoji u objavi.


Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм