"Bio je veoma agresivan"

Dječak (6) pozitivan na kokain nakon što je vikend proveo sa ocem

  • 21.07.2023. 07:58

Šestogodišnji dječak iz Izole u Sloveniji bio je pozitivan na drogu nakon vikenda koji je proveo kod oca.

Nakon što je majka dugo upozoravala Centar za socijalni rad da je otac zavisnik, a kada je škola prenijela zabrinutost Centru, u dječakovom organizmu je pronađen kokain.

Kada je majka nedavno došla po sina, koji je bio u posjeti ocu, posumnjala je da nešto nije u redu sa njim. Šestogodišnjak je imao jaku glavobolju i bolove u stomaku.

Tramp: Ne vjerujem da Tajna služba ne zna čiji je kokain u Bijeloj kući!

Tramp: Ne vjerujem da Tajna služba ne zna čiji je kokain u Bijeloj kući!

Kako je majka rekla za TV Slovenija, dječak je imao i neobičan izgled.

– Bio je veoma agresivan – rekla je. Odmah je otišla u apoteku i kupila test za drogu koji je otkrio da je dječak pozitivan na kokain.

Da dijete zaista ima kokain u organizmu kasnije je potvrđeno testiranjem u Domu zdravlja, a potom i drugim testom u izolskoj bolnici. Prilikom osluškivanja srca, specijalista urgentne medicine čuo je i šum na srcu.

Misterija je na šta je mislio: Dječak majci postavio samo jedno pitanje!

Misterija je na šta je mislio: Dječak majci postavio samo jedno pitanje!

Majka kaže da ne želi ni da zamisli kako je droga dospjela u organizam šestogodišnjaka, ali je rekla da posljednjih šest mjeseci ima jaka krvarenja iz nosa i učestale angine.

Dječak nije znao ništa da joj kaže.

Slučaj je preuzela Kriminalistička uprava Policijske uprave Koper, koja istražuje 40-godišnjeg oca zbog krivičnog djela omogućavanje uzimanja nedozvoljenih droga i zapuštanje maloljetnog lica i okrutno djelo, prenosi 24ur.

Nakon obavljenog uviđaja, krim istražioci su ga priveli istražnom sudiji, koji mu je odredio pritvor. Uviđaj je i dalje u toku, jer policija prikuplja dodatne informacije i dokaze.

Trogodišnji dječak pištoljem ubio svoju jednogodišnju sestru

Trogodišnji dječak pištoljem ubio svoju jednogodišnju sestru

Ako sud utvrdi da je otac kriv, prijeti mu kazna od jedne do 12 godina zatvora zbog posjedovanja droge, a do tri godine zatvora za zanemarivanje djeteta.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!