Хрватска

Дјевојка му обећала интимне односе за 66 евра, а послије украла 3.500

  • Извор: АТВ
  • 15.11.2023. 21:30

Једва пунољетна дјевојка обећала је Р. К. да ће с њим имати интимне односе за 500 куна (66 евра), а када је то требало и да се догоди, она му је на превару украла торбицу с великом свотом новца и побјегла. Све се, према пресуди која је стигла ових дана, догодило још 2018. године иза једне продавнице у Саматовцима, када је, данас 23-годишња мајка троје д‌јеце, имала свега 18 година.

Након што је Р. К. пристао на њену понуду, дошао је иза договорене продавнице и почео се скидати, а тада је до њих приступио и И. А. Дјевојка је у том тренутку "почела миловати по телу Р. К. и искористила његову непажњу те му откопчала торбицу око појаса и из исте извадила новчаник у којем је било 27.000. куна (3.583 евра)".

Одузели јој децу

Пресуда даље описује да је "новчаник додала И. А. који је стајао у близини, па су на тај начин њих двоје узели и задржали за себе 27.000 куна и за наведени износ оштетили Р. К. И. А. је ускоро ухваћен и стрпан у истражни затвор, док полиција до дјевојке неко вријеме није могла да дође. На крају је и она ухваћена те је и сама време до почетка суђења провела у истражном затвору због опасности од бјега.

Издата наредба за обдукцију тијела пронађеног у притворској јединици

Издата наредба за обдукцију тијела пронађеног у притворској јединици

Дјевојка је осуђена на условну казну затвора од једне године, с роком провјере од четири године, а суд је у обзир узео неколико олакшавајућих околности. Прва је била та да је у потпуности признала кривично дјело и рекла да се искрено каје због почињеног.

На суду је рекла је незапослена, да јој финансијски помаже бака и да јој је центар за социјални суд одузео дјецу јер је завршила у истражном затвору. С обзиром на то да нема примања, суд ју је ослободио трошкова поступка, међутим жртви мора да врати 3583,52 евра, што је кунска противвредност украденог износа.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм