Držao majčin leš u stanu šest godina i podizao njenu penziju

 • 23.11.2020. 12:37

Slovenačka policija uhapsila je šezdesetsedmogodišnjeg muškarca koji je više godina držao majčin leš u stanu i podizao njenu penziju.

Tijelo devedesetsedmogodišnje žene policija je pronašla u jednom stanu na području Ljubljane, nakon što je njen nestanak prijavila ostala rodbina.

Rodbina je krajem prošle sedmice prijavila slučaj kao sumnjiv, jer im je sin preminule žene, koji se brinuo o njoj, onemogućavao sve kontakte, prenose slovenački mediji.

Osumnjičeni je sve vrijeme rodbinu uvjeravao da mu je majka živa, a budući da je imao punomoć, podizao je i prihode sa njenih računa, pa i penziju, navode policijski izvori.

Daljim prikupljanjem informacija policija je u jednom stanu na području LJubljane našla tijelo žene. Smrt je nastupila prije više godina, a uzrok još nije poznat.

Iz policije navode da je ovaj muškarac osumnjičen za krivično djelo skrnavljenja mrtvog tijela, izazivanje smrti, zanemarivanjem osobe i prevare.

Slovenačka "POP TV", nezvanično saznaje, da je sin tijelo majke u stanu držao šest godina, a ostaloj rodbini je tvrdio da sa njima ne želi da komunicira, dok je, u međuvremenu, redovno podizao njenu penziju.

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.